Skip to main content

Ga aan de slag en verbeter je gezondheid

Waarmee ga ik je helpen?

Ik ga op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Dit doe ik aan de hand van een anamnese, voedingsdagboek, een gesprek met jou en eventuele andere onderzoeken, zoals bloed-, speeksel- of ontlastingsonderzoek. Op basis hiervan gaan we samen aan de slag met het herstellen van je biologische klok, spijsvertering, voedingskeuzes, beweging, ademhaling en stressreductie. Dit doen we stapsgewijs, zodat je uiteindelijk een routine creëert die voor jou werkt en je een bewuste transformatie doormaakt.

01. Gratis kennismakingsgesprek

De eerste stap is het inplannen van een telefonisch kennismakingsgesprek. Deze is gratis en duurt 15 minuten. In dit gesprek kan je je klachten en doelen vertellen, en kijken we of orthomoleculaire therapie hier goed bij past.

€0,-

02. Intakeconsult 60-90 minuten

Na het kennismakingsgesprek krijg je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd. Ook dien je een voedingsdagboek in te vullen. Al deze gegevens ga ik analyseren voor het intakeconsult. Tijdens het consult gaan we dieper in op jouw klachten, leefstijl en doelen.

€180,-

03. Vervolgconsult 60 minuten

Op basis van het intakeconsult en de eventuele onderzoeken, ga ik een behandelplan opstellen. Dit plan bestaat altijd uit verschillende onderdelen, zodat je met kleine stappen naar je doel kunt werken. Tijdens het vervolgconsult bespreken we het behandelplan en kan je vragen stellen.

€60,-

  • Tijdens het behandeltraject kan je altijd vragen stellen via e-mail of WhatsApp.
  • Na het vervolgconsult kan je een los consult inplannen voor €60,-.