Skip to main content

Ontdek de mening van mijn cliënten

Brigit heeft mij geholpen met een betere leefstijl! Ik had veel last van mijn darmen, maar door haar hulp nooit meer last. Ook heeft ze me de beste tips en tricks voor een fijne zwangerschap en post partum periode gegeven, zelfs voor de baby. Ik ben super dankbaar voor en zal iedereen Brigit aanraden!

Mevr. Van Hoogstraten

Brigit heeft mij enorm geholpen om van mijn vermoeidheid en huidklachten af te komen. Dankzij bijvoorbeeld een uitgebreide bloedtest hebben we onderzocht welke allergieën ik heb en welk voedingspatroon en supplementen daar het beste bij past. Ik ben heel koppig maar Brigit is erg geduldig en legt dingen duidelijk uit, zodat het makkelijk te begrijpen is en zo werk je samen naar het gewenste resultaat. Ook als ik nu nog vragen heb stuur ik Brigit een berichtje op Instagram en dan neemt ze ook de tijd om te antwoorden. Kortom ik heb een hele fijne ervaring!! Bedankt Brigit.

Christina B.

Ik heb bij Brigit het drie maanden traject gevolgd ter ondersteuning van mijn huidproblemen (eczeem). In het verleden heb ik verschillende hormoonzalven gebruikt, maar dit heeft nooit tot het gewenste resultaat geleid.

Het traject begon met een telefonische intake, gevolgd door een vragenlijst over mijn medische historie. Aan de hand van verschillende gesprekken en bloedonderzoek, zijn we op zoek gegaan naar mogelijke dieperliggende oorzaken. Ik heb daarop mijn bioritme en voeding aangepast en zag na enkele weken al verbetering.

Vastgeroeste (eet)gewoontes doorbreken is niet makkelijk maar Brigit heeft mij daarin goed begeleid. Ze deelt haar kennis graag en kan goed uitleggen hoe bepaalde zaken met elkaar in verband staan. Dat motiveert enorm om door te blijven gaan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen en openstaan voor verandering, maar ik ben ontzettend blij met haar vakkundige begeleiding en raad haar zeker aan!

Anouk B.